Vastikään Taisteen tiimiin liittynyt nuori ohjelmoija uskoo, että teknisen suunnittelijan on hyvä ymmärtää myös designin päälle.

Teknologiatiimimme uusin jäsen Juho Kaasalainen kuuli Taisteesta ensimmäisen kerran ystävältään illanistujaisissa.

”Firma vaikutti olevan täynnä osaavia ja fiksuja ihmisiä,” Juho muistelee. ”Olin sopivasti paketoimassa opintojani, joten päätin soittaa Mikolle keskustellakseni mahdollisesta työpaikasta ja tässä ollaan.”

Turun AMK:sta Tietotekniikan insinööriksi valmistuneen Juhon osaaminen vakuutti. C#:lla mobiiliohjelmointiin erikoistunut mies kertoo olleensa aina kiinnostunut siitä, miten asiat toimivat.Uusien asioiden ja mekaniikkojen oppiminen tulee minulle luonnostaan oman uteliaisuuden kautta. Pidän siitä, että voin muuttaa luovia suunnitelmia konkreettisiksi asioiksi.

Jatkuva kehittyminen ja ajan tasalla pysyminen on koodaajalle elinehto. Teknologioiden seuraamisen lisäksi Juho korostaa sitä, että tekniset suunnittelijat eivät voi elää omassa kuplassaan.

“Graafinen silmä on koodarilla turhan usein ummessa. Olen vuosien saatossa oppinut, että toimiva voi myös olla näyttävää,” Juho uskoo.

Sitkeä ja pitkän tähtäimen kehitys on toistuva teema myös Juhon harrastuksissa: intohimo juoksemiseen on johtanut maratoneihin asti. Yksilölajien lisäksi mies viihtyy tiimeissä – DOTA 2 -verkkopeli kaveriporukan kanssa täyttää monet illat. Jossakin välissä mies on ehtinyt soittamaan vuosikausia klassista pianoa.

“Haluan ottaa jokaisesta päivästä kaiken irti”, Juho toteaa. Kaiken perusteella hän tuntuu onnistuvan tavoitteessaan hyvin.

Lämpimästi tervetuloa Taisteelle, Juho!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: